Nyhetsinfo 15 juni
Midsommargolf, aktuellt om banprojektet samt lite annat smått och gott, här följer aktuell information från klubben.

Midsommargolfen

Nu är det snart midsommar och dags för den traditionsenliga midsommargolfen som är ett perfekt tillfälle att möta sommaren samt bekanta sig med andra medlemmar.

Till följd av Corona tillämpas särskilda rutiner.  Anmälningarna önskar vi få in via info@gumbaldegk.se eller direkt i receptionen. (Ej via GIT.) Vidare tillämpar vi ”VSOP” (Valfri Spelare o Partner) vilket betyder att du själv kan anmäla de som du vill spela med. (Observera att du tydligt måste ange vilka du vill spela med.) Övriga lottas in i bollar. Vi kommer i första hand att köra ”trebollar”.

Deltagaravgiften är 300 kr/pers. Betala via swish 123 651 05 23 eller direkt i receptionen, gärna i förtid under veckan för att undvika trängsel i receptionen.

Vi startar som vanligt kl. 07.00 med kanonstart. Spelformen är singel, poängbogey. Efter nio hål sker sedvanlig energipåfyllning som i år hanteras efter särskilda rutiner.
Startlista publiceras 18/6 kl 18.00 via e-post

Finansieringen av Gumbaldes nya masterplan

Den finansiella rekonstruktionen av bolaget (Gumbalde hotell & konferens AB) och därmed finansieringen av ombyggnaden av golfbanan befinner sig nu i ett slutskede. Om allt går enligt tidplanen kommer de formella delarna att slutföras kommande vecka. Eftersom den här frågan är av väsentlig betydelse för Gumbaldes medlemmar kommer vi att lämna en detaljerad redogörelse av saken på klubbens årsmöte som genomförs söndag den 28 juni, kl. 10.00. För att årsmötet ska kunna genomföras på ett säkert sätt kommer vi att erbjuda möjlighet till deltagande via webb-sändning. Mer information om såväl årsmötet som förändringarna inom bolaget kommer i nästa medlemsbrev.    

Medlemsavgifter (betala senast den 30/6)

Så är det snart dags att tacka de medlemmar som ännu inte betalat in sina avgifter för den här gången och önska er lycka till i annan klubb. Har du inte tänkt golfa just i år hoppas vi på Gumbalde att lusten återkommer i sinom tid. Avgiften måste betalas in senast 30/6. Därefter blir man borttagen som medlem i Gumbalde golfklubb.

Ljugarn – möjlighet till rabatterad spelrätt

Som en service till våra medlemmar har Gumbalde och Ljugarn tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal som bland annat gör det möjligt för medlemmarna att spela på varandras banor till fördelaktiga villkor. Eftersom vi redan kommit en bit in på säsongen har vi för den här säsongen gjort en specialöverenskommelse som innebär att du för ett tillägg av 400 kr kan teckna spelrätt på Ljugarn. Betalningen för den utökade spelrätten erlägger du antingen i receptionen på Gumbalde eller när du besöker Ljugarns gk. Med denna överenskommelse har Gumbalde nu överenskommelser om dubbel spelrätt med När gk, Gotska gk och Ljugarns gk samt vidare också samarbete på fastlandet med Vallentuna gk samt Frösåkers gk som möjliggör greenfeespel till rabatterad avgift.

Sommarmöte 16 juli

Vi vill redan nu informera om att årets öppna medlemsmöte (”sommarmötet”) kommer att genomföras torsdag den 16 juli, kl. 13.00. Om vädret tillåter genomförs årsmötet utomhus, på gräsplanen bakom hotellet. I år kommer sommarmötet att ha fokus på planeringen av den kommande ombyggnaden av golfbanan samt hur skötseln av golfbanan förändrats med införskaffandet av de fyra nya klippmaskinerna. Boka redan nu och håll utkik efter mer information i kommande medlemsbrev.

Vi ses på Gumbalde!