12-hålstävling med champagneprovning

12-hålstävling med champagneprovning

Som flera redan vet finns det möjlighet att spela Gumbaldes golfbana på flera sätt. Man kan givetvis spel 9 och 18 hål men fr o m i år kan du också avrunda dagen med en trevlig och snabbspelad 12-hålsrunda. Den särskilda 12-hålsslingan har tillkommit för att erbjuda fler möjligheter att spela golf och förena olika aktiviteter under samma dag. För att inte störa spelet på den ordinarie 18-hålsbanan hänvisas spel på 12-hålsbanan till efter kl 16. Ett särskilt scorekort finns för slingan som spelas på hål 1, 2, 3, 4 , 5, 14, 15, 13, 6, 7, 8 och 9. 

För att uppmärksamma 12-hålsslingan arrangeras i år en särskild tävling som därmed också blir den officiella invigningen.

- När: torsdag den 28 juni
- Starttid: från kl 15, efter särskild lottning
- Spelform: poängbogey, bästboll, slumpmässigt lottade tvåmannalag
- Priser: trevliga och delvis bubblande
- Tävlingsavgift: 150 kr
- Anmälan: senast kl. 11:00 den 27/6

Utöver golfen avrundas evenemanget med en provning av champagne och andra mousserande viner, under lättsam ledning av Gumbaldes sommelierer Lennart Weiss och Henrik Munkhammar, som bidrar med tips inför sommarens sociala begivenheter. Provningen är självfallet frivillig och sker direkt efter prisutdelningen. (Åldersgräns: 18 år.) Tävlingsavgiften finansierar tävlingens priser medan provningen bekostas av tävlingens sponsorer Annika Billström och Lennart Weiss.

Välkomna till golf med guldkant!

Kommentarer