Paddel 7_edited.jpg
Gumbalde full logo vit.png
Aktiviteter
Golf 1.jpg

Golf

Golfglädje på riktigt!

Med glädje har vi öppnat vår totalrenoverad golfbana signerad Pierre Fulke Design.

Vår ambition med den nya banan är  enkelt förklarad. Vi vill att du som golfspelare skall få spela en rolig och utmanande golfbana i en grön, välskött och vacker gotländsk parkmiljö.

Vi vänder oss till den bredare målgruppen golfspelare och har i vår design haft med oss Svenska Golfförbundets Vision 50/50 för en roligare golfupplevelse för alla målgrupper.

 

Vi hoppas att du som golfspelare kommer att älska vår nya golfbana!

Green i bra ljus.jpeg
Paddel 4.jpg

Padel 

Helt nya padelbanor ​

Våra padelbanor är nu färdiga, så kom och spela hos oss på Gumbalde! 

Racketar finns att hyra i golfshopen. 

Padelbanan har öppet ALLA dagar mellan 06.00-22.00 

Medlemmar i Gumbalde GK får 50% rabatt när de hyr padelbana. Observera att du måste ange samma användarnamn (epost) som du har på MinGolf. Boka din tid enkelt via Playtomic appen eller länken nedan.

Pris 190 kr/timme

Paddel 7.jpg
 
Cykel 4.jpg

Upptäck på två hjul

Hyr cykel hos oss!

I samarbete med Gammelgarn Verkstad hyr vi ut cyklar på Gumbalde Resort.

 

Det finns cyklar för alla sorts personer. Allt från den mer våghalsiga med våra MTB eller för den som bara vill njuta av lite cyklande vid fin natur med våra klassiska cyklar. Cykel hyr du i vår shop.

Aktiviteter

Hos oss står aktiviteter i fokus men
också lugn och avkoppling

Idag står golfen i centrum men i takt med att vi utvecklar resorten kommer fler aktiviteter ta allt större plats. Sommaren 2023 öppnar vi nya poolområdet som kommer att ligga i anslutning kring hotellet.

 

Vi välkomnar såväl daggäster som gäster som vill stanna längre. Vi har nyrenoverande rum. Här finns plats för den lilla och den stora familjen.

I takt med vår utveckling kommer vi tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda träningsresor och kurser, så håll utkik!