7883_Gumbalde662A2826 copy.jpg
Lifsungs-logo_edited.jpg
logo_ej_url-e1482937973593.jpeg
FS-Petrol-bakgrund_original.png
Gumbalde full logo vit.png

Bli en del av Gumbalde Resort

Vi tror på genuina och personliga samarbeten och gillar att växa tillsammans! På Gumbalde Resort satsar vi på  tillväxt  och har påbörjat vår resa till att skapa en högklassig golfbana och ett av Sveriges bästa aktivitetsresorter.

 

Vårt mål är att tillsammans med våra partners skapa en hållbar åretruntdestination på sydöstra Gotland.  Vi erbjuder ett nyrenoverat hotell, gårdskrog, nya padelbanor, cykelturer och en helt ny golfbana signerad Pierre Fulke Design. Hjärtat och motorn i vårt utbud är ändå golfen.

 

Golfen har enorm potential och ger unika möjligheter att stärka relationer. Att synas i rätt miljö och exponeras för rätt målgrupper gör att dina affärer utvecklas och växer. Som partner i Gumbalde Partner Club erbjuder vi bland annat exponering, företagsgolf, padel, lokalhyra för konferens. Du får även rabatter och erbjudanden som är exklusiva för dig som partner. 

Vill du vara en del av vår resa? 

 Kontakta VD Matz Bengtsson på telefon 070-531 0399

eller maila matz@gumbalde.se.

Matz i bunkern.jpeg

Vilket passar dig?


Stora eller små relationer  

Vi erbjuder olika partnerskap allt utifrån vad som passar din verksamhet bäst. Välj mellan Guld-, Silver- och Bronspaketet.

Du kan också skräddarsy ditt partnerskap efter dina behov.

Vi lyssnar gärna! 

Logga Guld.jpg

Guldpaket

Med guldpaketet får du extra allt! Som Guldpartner får du de mest exklusiva erbjudanden och rabatterna. Består ditt företag av ett gäng golfälskare som vill spela mycket golf och padel? Som guldsponsor ingår bland annat 20 greenfeebiljetter. Självklart syns ditt varumärket digitalt och fysiskt på anläggningen. Du får även 30 % rabatt på hyra av  konferensrum. GULD-partner är för dig som vill ha guldkant på tillvaron!

Silver logga.jpg

Silverpaket

 

Silverpaketet är ditt och varumärkets gyllene mellanväg! Här erbjuder vi en riktigt bra standardpaket som innehåller en bra blandning av exponering av ditt företag och exklusiva förmåner och rabatter. I paketet får du ta del av våra härliga aktiviteter som padel och även här mycket golf. I silver paketet ingår bland annat 15 greenfeebiljetter. Du får även 30 % rabatt på hyra av  konferensrum

Brons logga.jpg

Bronspaket

 

Som bronspartner får du ett bra grundpaket! Här får du och ditt företag ta del av förmånliga rabatter och erbjudanden och syns på våra plattformar. Dessutom får du och ditt företag ta del av våra fina aktiviteter.  I paketet ingår 10 greenfeebiljetter. Du får även 20 % rabatt på hyra av  konferensrum. BRONS-partner passar dig som vill ha ett bra partnerskap med ett lite mindre utbud. 

Undrar du över något?

Maila matz@gumbalde.se 

KegesGrosshandel_RGB_edited.jpg
nedladdning_edited.jpg
GOTLANDSSNUS.png
FS-Petrol-bakgrund_original.png
AN_ljus_bakgrundpos_PMS872.png
colorama_logotyp_farg.jpg
Green Deer PMS.jpg
Alvar-Hallgren-Jubileumslogo-1.png
life_main_hemsida_edited.png
logo_ej_url-e1482937973593.jpeg
VMC logo.png
pool och bad.png