011_Gumbalde__Jacob_Sjoman_V1_DJI_0044.jpg
Gumbalde full logo vit.png

Vilket golfpaket passar dig?

En hole-in-one behöver inte alltid vara målet. Vi tror på den goda stunden, på och utanför golfbanan. Därför har vi skapat golfpaket som erbjuder en helhetsupplevelse i gårdsmiljö – Hotell, golfglädje och gotlandsidyll. Flera av våra golfpaket inkluderar resa med Destination Gotlands färjor. 

Bo i något av våra mysiga hotellrum och starta dagen med en härlig frukostbuffé innan ni kliver ut på en helt ny golfbana designad i världsklass av banarkitekten Pierre Fulke.  


Välj mellan höst, oktober
eller staycation. 

 

1800_GUMBALDE_014_4x5_format6.jpg
Hotellrum 2b.jpg

Höstpaket

Alla vet väl att den bästa golfen spelas på sensommaren i äkta gotländsk natur? Nu kan du boka vårt fina höstpaket under augusti och september och spela på en helt ny golfbana signerad Pierre Fulke. En oslagbar golfresa i samarbete med Destination Gotland. Där du slipper allt krångel och boka separat boende och transport. Vi har skräddasytt allt du behöver och lite till. 

 

Paketet inkluderar två hotellnätter i del i dubbelrum superior, resa med Destination Gotlands färja inklusive bil, två  greenfee och härlig frukostbuffé. 

 

Från 3 295 kr/ person

Oktoberpaket

1-15 oktober

Passa på att spela golf innan vi stänger för säsongen. Tillsammans med Destination Gotland erbjuder vi en oförglömlig golfresa. Så samla vänner, kollegor eller familj och upplev södra Gotland tillsammans med oss när lugnet lagt sig på ön i oktobermyset. 

Paketet inkluderar två hotellnätter i del i dubbelrum Superior, resa med Destination Gotlands färja, två greenfee och härlig frukostbuffé oavsett helg eller veckodag

 

Från 2 490 kr/ person

011_Gumbalde__Jacob_Sjoman_V1_DJI_0044_4x5.jpg
4337_Gumbalde_662A9809 copy.jpg

Staycation

Längtar du efter att spela riktigt bra golf i höst och njuta av några sköna dagar med någon du tycker om? Då behöver du inte åka långt bort! Vi erbjuder staycation  där du kan fly vardagen eller lyxa till helgen med en härlig minisemester hos oss! 

 

Paketet inkluderar en hotellnatt, del i dubbelrum superior, 2 greenfee och härlig frukostbuffé. Välj mellan vardagspaket eller helgpaket. 

 

Från 1 495 kr/ per person