_edited.jpg
Gumbalde Golfklubb LOGOTYP svart.tif
BLI MEDLEM 
HOS OSS!

Gumbalde GK har sin hemvist på Gumbalde Resort.

Det senaste året har vi investerat närmare 30 miljoner kronor för att lyfta både golfbanan och anläggningen till en ny nivå.

Våren 2022 inviger vi den nya golfbanan signerad Pierre Fulke Design. Banan ska vara lagom svår och fokus är golfglädje och den ska vara riktigt rolig att spela - för alla.

Här bredvid ser du en översiktsbild på vår nya golfbana.

För oss är det viktigt att man som medlem känner att det finns tillgänglighet till banan. Därför kommer vi att begränsa antalet medlemmar i golfklubben, så passa på att gå med redan nu.

Att bli medlem är enkelt - klicka på knappen "Bli medlem nu" nedan och välj den typ av medlemskategori du önskar. Fyll i formuläret och betala med kort. Därefter registrerar vi ditt medlemskap.

Vill du hellre ha en faktura för ditt medlemskap? Skicka ett mejl till info@gumbalde.se med ditt Golf-ID, bostadsadress, e-postadress samt mobilnummer så registrerar vi ditt medlemskap och skickar faktura.

Extra erbjudande till medlemmar 2022

  • Om du tecknar dig för ett medlemskap före den 31 januari 2022 så dubblar ditt köp av rangekort. Köp ett rangekort för 500 eller 1 000 kr dubblar vi värdet på kortet.

  • Under hela året erhåller du som medlem 50% rabatt vid bokning av padel på Gumbalde Resorts två nya padelbanor.*

*Gäller ej Vardagsmedlemskap.

Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta VD Matz Bengtsson på 070-531 0399 eller matz@gumbalde.se.

Välkommen till Gumbalde GK och Gumblade Resort!

  • Facebook
  • Instagram