Gumbalde Partner Club

Gumbalde Resort liten symbol + Gotland POS.jpg
Golf 1.jpg
Paddel 6.jpg

Vi tror på samarbeten och gillar att växa tillsammans!

Här på Gumbalde Resort har vi stora planer och höga ambitioner. Vi har precis påbörjat vår resa till att skapa en högklassig golfbana och ett av Sveriges bästa aktivitetsresort. Vårt mål är att tillsammans med våra partners skapa en hållbar åretruntdestination på sydöstra Gotland. Redan i år erbjuder vi padelbanor, vandringsleder, cykeluthyrning, ett nyrenoverat hotell och en ny Gårdskrog.

 

Under de närmaste åren kommer vi att investera mellan 30-40 miljoner kronor på golfbanan och anläggningen. Till våren 2022 invigs den nya golfbanan samt att poolområdet vid hotellets innergård då står klart. 

 

Hjärtat och motorn i vårt utbud är ändå GOLFEN. Golfen har enorm potential och ger unika möjligheter att stärka befintliga relationer och bygga nya – både med kunder och medarbetare. Att synas i rätt miljö och exponeras för rätt målgrupper gör att dina affärer utvecklas och växer. Därför startar vi Gumbalde Partner Club. Vi erbjuder olika partnerskap – allt utifrån vad som passar din verksamhet bäst.

Är ditt företag intresserad av ett samarbete med Gumbalde Resort?

Kontakta VD Matz Bengtsson, 070-531 03 99 eller matz@gumbalde.se

Vv